TESTIMONIALS

Read what our customers have to say about us.

Maria har gjort underverk med min papillon! Har en helt ny hund.

Helena Lidström

Mycket proffsigt bemötande. Har fått så bra hjälp med min hund som i dagsläget är frisk tack vare träningsscheman/behandlingar och rådgivning. Rekommenderar varmt att söka sig hit, oavsett om du behöver hjälp med din hunds sjukdom och/eller vill ha bra förutsättningar för dig och din hund. Tack Maria för all fin hjälp, vi är så nöjda

Ida & Midas

Superbra friskvård för hunden av Maria! Rekommenderas!

Lena Ringholm

Noggrann och proffsig. Jättenöjd!

Mia Eskilsson

Bästa Maria gör ett enormt jobb och ser en helhet hos hunden. Vi får bra träningstid och bra behandling. Hon är super.

Anna Ponner

En väldigt nöjd Lexi efter behandling hos FRT hundfys. Maria Olsson gör ett grymt jobb med massage, laser- och elbehandling. Kan varmt rekommendera detta för alla med hund. Oavsett om din hund är skadad eller inte så tycker jag att ni ska ta och boka ett besök för en genomgång av er hund.

Maria Eriksson

Tack för en jättemysig mindfulneskurs! Rekommenderas!

Maria Rosvall

Maria är väldigt kunnig och min hund älskar henne. Blir lycklig av att komma dit på behandlingar. Hon mår så mycket bättre efter behandlingarna. Maria är ovärderlig för oss. Lokalen är ren och trevlig. Jag önskar alla djur fick chansen att få behandling på FRT HundFys.

Maria Sundgren

Maria på FRT Hundfys gav inte upp. Jag och min hund Nisse är mycket nöjda med Marias bemötande, engagemang och gedigna kunskap. Varje gång vi besökte mottagningen möttes vi av hennes värme, positiva inställning och kärlek till hunden. Vi kände oss alltid välkomna och unika som kunder och slapp uppleva den tidspress man ibland kan känna på andra ställen, hos Maria fanns tid för frågor och kontaktskapande samvaro. Marias kunskaper imponerar och trots att Nisse inte alltid svarade som förväntat på behandlingarna hade hon alltid nya alternativ och gav aldrig upp vilket gav resultat och Nisse är idag besvärsfri. Att Maria dessutom var generös med tips och råd både på hur vardagslivet skulle fungera bättre för hunden och om kontakten med försäkringsbolaget gjorde att jag alltid kände mig trygg och seriöst bemött. Onlinekursen med fysträning i hemmet för en mycket billig peng är ytterligare ett exempel på Marias engagemang, kunskap och generositet.

Kerstin Thuresson