En personlig mottagning där hunden får en lugn behandling i rofylld miljö

För mig är det viktigt din hund känner sig trygg och får den tid den behöver, här finns ingen stress. Alla behandlingarna är individanpassade för att ge bästa resultat för just Din hund. Behandlingen läggs upp som ett paket som anpassas efter hunden och dess ägares behov. Företaget prioriterar tid och kvalitet, här finns ingen stress utan behandlingen får ta den tid som behövs. Träningsupplägg anpassas utefter hundägaren möjligheter och önskemål, från att kunna använda vardagliga saker i hemmet till att köpa in specifika träningsprodukter.

Friskvård- och rehabiliteringsbehandling

Rörelseanalys, okulär besiktning, grundlig palpering för att identifiera eventuella svullnader runt leder, spänningar i muskulatur, ligament samt senor, ROM, Friskvård/Rehabiliteringsövningar. Behandlingsmetoder: Behandling bedöms utifrån vilka behandlingsalternativ som är bäst för din hund. (MassageMedicinsk LaserElektroterapiTräning).

För tävlingsekipaget: Det är 7 dagars karenstid för massage, medicinsk laser och elektroterapi.

Priser
Nybesök – 895kr
Behandling – 75min – 840kr
Behandling – 60min – 695kr
Behandling – 45min – 575kr
Behandling – 30min – 480kr
Behandling – 20min – 365kr

Hanteringsträning – 30min – 375kr

Friskvårdskort – 3 000 kr
10% rabatt på friskvårdsbehandlingar och personlig träning. Giltighetstid 1år från inköpsdatum. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Rehabiliteringskort – 3 000 kr
10% rabatt på rehabiliteringsbehandlingar och personlig rehabiliteringsträning. Giltighetstid 1år från inköpsdatum. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 

Vid avbokning senare än 24h debiteras 50 % av behandlingskostnaden. Vid uteblivet besök debiteras hela behandlingskostnaden.

Varför friskvård?

Många hundar går med muskelspänningar, utan att vi som ägare märker av det. Hunden är byggd för att ta sig fram i ojämn terräng, vilket gör att den är expert på att avlasta och använda andra muskler vid överansträngning eller skada. Att över tid gå med överansträngda musklerna kommer att påverkar hundens steg och rörelser samt skapar en för hög belastning kring lederna. Ledbrosket behöver näring för att må bra men muskelspänningar hämmar detta vilket leder till inflammation som i längden blir Artros. En hund som har ont kan tolkas som överaktiv och man missar problemet. Hundens adrenalinspåslag dämpar smärtan och skadan blir mindre tydlig.

Jag arbetar med djupgående och behandlande massage vilken kan likställas med idrottsmassage. Massagen passar alla hundar i alla åldrar, både som friskvård och i rehabiliteringssyfte (friskvård över sex månader eftersom de små behöver få växa ifred). Att ge sin hund massage i förebyggande syfte minskar avsevärt risken att den ska skada muskler, senor och ligament. Massagen har en positiv påverkan på blodcirkulationen, blodtrycket, immunförsvaret och kroppens läkningsprocess.

Följ FRT HundFys