Träning

Målet med all träning är att du som hundägare lätt ska kunna utföra dem i din hemmiljö eller på promenaden. På kliniken finns löpband, balansbollar, vibrationsplatta, cavalettihinder, slalom, balans- och koordinationsbana.

Hjälper att släppa smärta, spänningar och vid skada

Du får med dig enklare träningsövningar när du bokar en behandling. Behandlingen hjälper till att släppa smärta, spänningar och att läka eventuell skada. Träningen behövs för att hunden ska stärka upp sig och använda sin kropp korrekt.

Om det är svårt att få till träningen hemma går det bra att boka privatlektioner. Träningen läggs upp efter din hunds kapacitet, behov samt ditt mål och behov som hundägare.

För dig med ett specifikt träningsmål; ökad stryka och kondition, bygga inför tävlingssäsong eller bara få din hund i form erbjuder jag individanpassade träningsscheman. Vi träffas för konsultation, går igenom er nuvarande situation och ert slutmål. Jag gör en enklare palpering av er hund för att säkerställa att er hund är i form för att kunna starta sin träning. Därefter lägger vi upp träning och delmål, samt hur uppföljning och coaching ska se ut. Ni bokar detta alternativ under privatlektion - Träningsschema 1095 kr.