Zogoflex

10% rabatt på alla produkter. Gäller även det vi inte har hemma i lager (med resvervation för slutförsäljning hos leverantör)

Kampanjen kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller till och med söndagen den 17 maj 2020

Zogoflex hundleksaker är studsiga , flyter i vatten, tillverkade i USA, 100% återvinningsbara, giftfria och går att diska i diskmaskinen på översta hyllan. 

Leverantören av Zogoflex leksakerna har en engångs ersättningsgaranti. Biter hunden sönder leksaken får du byta mot en ny leksak mot uppvisade av kvitto. Detta går att göra en gång.

För mer information om Zogoflex: https://www.k9design.se/Leksaker—Zogoflex.php

ZOGOFLEX AIR

Zogoflex Air är konstruerade för hundar som uppskattar att försöka sätta tänderna i något, Zogoflex Air har ett tåligt yttre skal som omger mjuka fickor av luft som ger med sig när hunden pressar leksaken i munnen. Designade för hundar som älskar att leka både på land och i vatten.

AIR TEKNOLOGI:
Genom att injicera en naturlig skumkomponent i vårt innovativa Zogoflex material har vi skapat nästa stora grej ur tomma intet. Tack vare denna miljövänliga Air teknologi flyter Zogoflex Air högt och ses lätt i vatten!

För mer information om Zogoflex Air: https://www.k9design.se/Leksaker—Zogoflex-Air.php

ZOGOFLEX ECHO

För att inte någon hund ska berövas glädjen av Zogoflex är tiden inne för ett lättare, mer böjbart, smidigare sätt att leka och tugga! Zogoflex Echo kollektionen är tillverkad i USA av samma giftfria, BPA-fria material som våra andra leksaker fast med en ihålig kärna som gör dem smidigare och lättare i vikt.

Rando och Zwig är denna kollektions West Paw version av den klassiska boll- och pinnkastningen – bara bättre, säkrare, mer tåliga och mer roliga än de enkla föregångarna. Vår genomtänkta design för de tidlösa formerna ger en oförutsägbar twist till originalleken av kasta och hämta.

För mer information om Zogoflex Echo: https://www.k9design.se/leksaker—zogoflex-echo.php

FabDog

Ursöta bollar med djurmotiv. Vilken blir din hunds favorit av kossan, igelkotten, musen, grisen, lammet eller tvättbjörnen?
På insidan finns en gummiboll med pip. Utsidan är tillverkad i mjuk bomull som är skonsam mot hundens mun.

Storlek: large 10,1cm
För bilder se: https://www.k9design.se/leksaker—fabdog.php