WashBar Natural Shampoo – Minty Woodland Fresh

WashBar Natural Schampoo – Minty Woodland Fresh är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen.

Blöt pälsen på din hund ordentligt, använd härligt varmt vatten så att badtiden blir något trevligt för din hund. Häll lite schampo på pälsen och massera in. Massera pälsen med hundschampot så att du får till ett riktigt bra lödder. Skölj pälsen noggrant och torka med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i ögonen.

Enbart naturliga ingredienser
Vattennatrium-metyl-kokoyl taurat (tensid),  vegetabiliskt glycerinnatriumklorid (salt)Innate You® Natural (konserveringsmedel)natriumbensoatkaliumsorbatxantan & akacia gummincitronsyraneemoljamanukaolja samt naturliga oljor från cederträrosmarin och pepparmint.

Neem Fresh – Minty Woodland Fresh – Naturlig manukaolja och naturliga oljor från cederträ, rosmarin och pepparmint.

Nyckeln till det hela är att hålla det enkelt men effektivt – ta ingredienser som redan skapats av naturen och blanda dem på ett sätt som fungerar bäst för våra husdjur.

Hållbarhet…För att kompensera den koldioxid vi genererar genom att köra våra bilar planterar vi tusentals träd på fastigheten där WashBar startade. Alla våra ingredienser är biologiskt nedbrytbara.