Valpboken

Boken för dig som vill kunna dokumentera din valps utveckling under det första året, vilket blir ett fint minne att ta med sig i framtiden. Boken innehåller en massa olika delar, allt från valpens hälsa, valpkurser, utveckling till mer praktiska listor och bra kom-ihåg-grejor. 

Valpboken, för din lilla nya familjemedlem!

För många är steget till att skaffa en hund stort, men när man väl bestämt sig och den lilla valpen kommit hem så börjar en spännande tid för er alla. Under valpens första år kommer det hända mycket med utvecklingen. Och precis som det är att ha en bebis så går den här tiden väldigt fort och man glömmer snabbt hur mysigt det var. Tanken med valpboken är just att du månadsvis ska kunna dokumentera din valps utveckling. Era roliga stunder ihop, händelser, minnen, egenskaper hos din valp eller bus som den gjort. Helt enkelt saker som du vill komma ihåg från valpens första år och därmed få ett fint minne för livet.

Du kommer även kunna skriva ner lite mer praktiska saker i valpboken såsom veterinärbesök, valpkurser, datum för hundens omvårdnad, mått & vikt samt valpens framsteg under det första året.

För dig som är uppfödare!
Vi tror att valpboken kommer bli en uppskattad present för alla blivande hundägare. Speciellt om du som uppfödare själv börjat fylla i den med saker som t.ex fakta om valpens bakgrund, info om syskonen, era kontaktuppgifter, tips att ta med sig och lite kort om vad som hände under de första veckorna av valpens liv.

Om du är uppfödare eller har intresse av att köpa in flera valpböcker vid samma tillfälle så finns det möjlighet att beställa dessa i 8-pack. För dig som vill ta steget längre så går det även att få valpboken med ett eget omslag. Detta kommer inte bara att höja ert varumärke, utan också bli en kul present och ett mervärde för alla.

Valpboken räcker i 1 år (ca 70 sidor i kraftigare papper och i A5 storlek).

Passar dig som:

  • Vill kunna dokumentera din valps resa under det första året.
  • Som vill få ett minne för livet.