Träningsdagbok – Duo

Boken för dig som vill ha ett bra verktyg för att enklare kunna planera era träningspass och på ett roligt sätt kunna följa dina hundars framsteg. Boken är utformad på samma sätt som vår andra träningsdagbok för hundar med skillnaden att du i denna har möjlighet att följa två hundar i samma bok.

Träningsdagbok för dig som har flera hundar

Den här boken vänder sig till dig som har ett brinnande intresse för hundar och som på ett roligt sätt vill kunna följa deras framsteg. Boken passar dig som vill kunna skriva ner alla era träningspass och aktiviteter, pass för pass. En bok för dig som eventuellt har ett tävlingsmål att sikta på och en bok för dig som vill ha ett bra verktyg för att enklare kunna planera veckans aktiviteter. Boken är utformad på samma sätt som vår andra träningsdagbok för hundar. Med skillnaden att du i denna har möjlighet att regga två hundar i samma bok.

Att skriva ner och reflektera vad ni tränar pass för pass, vad som gick bra och mindre bra gör att du får en tydlig överblick av er träning, dagsform och förutsättningar och du kan lätt gå tillbaka för att utvärdera och se utvecklingen. Det är dock inte bara träningen som är viktig för resultatet. Faktorer som stress, sömn och kost spelar en väldigt stor roll. I Träningsdagboken – Duo kan du enkelt hålla koll på både din egen och dina hundars dagsform och förhoppningsvis rätt snart se samband och få en förståelse om varför vissa pass känns ”lätta” och varför andra känns ”tunga”.

Om du vill ha separata böcker för din hundträning så finns Träningsdagboken att tillgå. Du kan även med fördel använda Hunddagboken i kombination med valfri träningsdagbok för en mer komplett överblick på din vardag. Planera dina hundars träning, mät framstegen, gläds över hur ni utvecklas och beröm både dig själv och dina hundar på vägen. Ni har en plan, nu är det bara att följa den!

Träningsdagboken – Duo räcker för 71 resp 72 pass/hund (184 sidor i A5 storlek). 

Passar dig som:

  • Vill kunna dokumentera dina båda hundars träningspass.
  • Som vill kunna planera er träning och se vad som funkar eller inte.
  • Vill ha en bok för att kunna följa dina hundars framsteg.
  • Som vill ha ett bra verktyg för att nå era mål i kommande tävlingar.
  • Vill ha en bok som ger dig en ökad medvetenhet.
  • Som vill kunna se sambanden mellan dagsform, mående och prestation.