Träningsdagbok

Boken för dig som vill kunna dokumentera din hunds träning, pass för pass och som eventuellt har som mål att tävla med din hund. Planera era träningspass, reflektera över dagsform och mående hos er båda och utvärdera vad som gick bra och vad ni behöver träna mer på. Boken finns även som Duo för dig som har två hundar och vill kunna regga deras framsteg i samma bok.

Träningsdagbok för dig & din hunds utveckling
Vår träningsdagbok för din hund vänder sig till dig som är lite mer seriös med vad ni vill åstadkomma. Som kanske har som mål att ni ska tävla ihop och en bok för dig som vill ha ett verktyg för att enklare kunna planera veckorna och därmed på ett roligt sätt kunna följa din hunds framsteg och utveckling.

I träningsdagboken kommer du att kunna skriva ner mer detaljerat om alla era träningspass, vad ni ska träna på och förutsättningarna. Efter passet gäller det sen att utvärdera vad som gått bra och mindre bra. Hur kändes det och vad tar ni med er för tankar inför nästa pass. Gör du detta så kommer du få en tydlig överblick av er träning, och du kan lätt gå tillbaka för att utvärdera och se utvecklingen.

Det är dock inte bara träningen som är viktig för resultatet. Faktorer som stress, sömn och kost spelar en väldigt stor roll. I vår träningsdagbok för din hund kan du enkelt hålla koll på både din egen och din hunds dagsform. Och förhoppningsvis rätt snart se samband och därmed få en förståelse om varför vissa pass känns ”lätta” och varför andra känns ”tunga”.

Vår träningsdagbok för hund kan med fördel kombineras med Hunddagboken för en mer komplett överblick av er vardag. Har du två hundar och vill kunna regga bådas träning i samma bok så rekommenderar vi istället Träningsdagboken Duo.

Träningsdagboken för din hund räcker för 85 pass (120 sidor i A5 storlek).

Passar dig som:

  • Vill kunna dokumentera din hunds alla träningspass.
  • Som vill kunna planera er träning och se vad som funkar eller inte.
  • Vill ha en bok för att kunna följa din hunds framsteg.
  • Som vill ha ett bra verktyg för att nå era mål i kommande tävlingar.
  • Vill ha en bok som ger dig en ökad medvetenhet.
  • Som vill kunna se sambanden mellan dagsform, mående och prestation.