RAUH!

RAUH! tuggbenen torkas enligt traditionella metoder utan att använda konstgjorda färg eller tillsatsämnen vid tillverkningen. Tugget tillverkas i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelsverket. RAUH! tuggbenen av nöt och älgskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och RAUH! tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.

Alla tuggben görs för hand och kan variera i form och storlek.

RAUH! Nötskinn Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. RAUH!s kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna i produktionen och på så sätt garanteras att din hund får ett läckert och säkert tuggben. Alla RAUH!s tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Nötskinnstuggen finns även i kombination med olika fyllningar.

NÖT
BIM Belly BOM 22cm
41 kr
NÖT
Beef Toast 12cm

54 kr
NÖT
Oxburrito 16cm
82 kr

NÖT
Nordiskt tugg 25cm
91 kr

NÖT
Nordiskt tugg 40cm
135 kr

RAUH! Älg Tuggbenen av älg tillverkas av 100 % äkta nordiskt älgskinn. Älgen (alces alces) är ett vilddjur som lever i naturen. Ett tuggben tillverkat av älgskinn är en äkta naturprodukt som även passar känsliga hundar. För tuggbenen i älgskinn används den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Älg är det mest hållbara tugget.

Älg
Powerstick
45 kr
  • RAUH! produkterna är till 100 % ett nordiskt hantverk.
  • Bakteriologiskt rent.
  • Undersökt och tryggt.
  • Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
  • Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden.
  • Lätt, låg energihalt.