Vi som arbetar här

Maria Olsson

Ägare
Djur har alltid varit en stor del i Marias liv. Efter att ha skrivit alla djur som finns på sin önskelista så fick hon till slut sitt första virvelmarsvin när hon var sex år, som åttaåring började hon rida. Fram tills att Maria kunde köpa sin egen hund 1999, motionerade hon alla hundar som fanns i grannskapet.  Hon tycker om att arbeta med hundar och ser dem som en bra kompanjon i det dagliga livet.

Marias tidigare yrkeskarriär har varit inom Data/IT och har flera års erfarenhet av ledarskap.

I augusti 2018 startade Maria FRT HundFys och arbetar aktivt med friskvård och rehabilitering. Maria arbetar även som lärare på UPH Education.

Som person är Maria en strukturerad och organiserad person. Hon går helhjärtat in i sitt arbete, är bra på att lyssna in kundens behov för att sedan kunna ge bästa möjliga hjälp.

Personlig vision:

En mottagning där både hundägaren och dess hund får en lugn genomgång i rofylld miljö. Hundägaren ska känna sig omhändertagen och få tag i nödvändiga och bra produkter att kunna använda i en hundägares vardagsliv.

Utbildningar:

  • Certifierad Canineopat®
  • Certifierad Friskvårdskonsulent Hund
  • Diplomerad massageterapeut Hund
  • Diplomerad Laserterapeut Human
  • Djurvårdare på utökad nivå 2

Inka

Tysk schäfer f. maj 2011

Inka är en energirik schäfer som älskar att träna. Bollar är det bästa som finns, tio gånger bättre än mat. Ställer gärna upp på mattes alla tokiga upptåg även om Inka ibland kan vara lite väl ivrig. Pratglad, som gärna påtalar när hon är otålig eller det kommer besök.

Erfarenheter

Två lydnastävlingar, viltspår, IPO tränad (lydnad, spår och skydd), nosework, specialsök

Ray

Jack Russel Terrier f. januari 2018

En liten vilde som älskar alla. Hittar gärna på saker med matte om hon har en godis eller en leksak. Finns det ingen belöning eller vinning på att lyssna så kan Ray ingenting, kommer knappt ihåg sitt. Älskar bananer!

Erfarenheter

viltspår, nosework

Filifjonkan även kallad Fjonkan

Jack Russel Terrier f. augusti 2019

En ny liten vilde i flocken <3.
Fjonkan älskar ALLA människor. Det bästa hon vet är att få krypa upp i knät. Hon kan sitta timmar och titta på akvariefiskar och gärna försöka fånga dem. Extremt lärorik och vill vara med på allt. Kopierar allt som de äldre gör i flocken.

erfarenheter

nosework