Nyheter & Kampanjer


Nytt godis från Sund Hundmat

Frystorkade andbitar, 79kr
Se mer


20% rabatt på alla hudvårdprodukter

Skäm bort både dig själv och din hund med produkter från HUMLE från Kalvshed och Washbar Nordic.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker eller till och med den 6 juni 2021. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


30% rabatt på individanpassade behandlingar

(Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Kampanjen gäller till och med 210531. Erbjudandet gäller nya kunder, eller om din hund/katt inte varit på behandling hos FRT HundFys under de senaste 6 månaderna.)

Boka behandling redan idag och få 30% rabatt på första behandlingen.
Om din hund/katt skulle behöva ett uppföljningsbesök så får du 30% även på besök två!

Uppge: NYKUNDVÅR2021

Alla besök hos FRT HundFys är individanpassade, detta innebär att besöket innehåller det som din hund behöver för dagen. Ett första besök brukar normal vara mellan 60-90min beroende på individ. Vissa individer behöver lite mer tid på sig innan de känner sig bekväma med att någon tar på dem.

Hos mig får din hund tid. Den får nosa omkring, få en godis och kanske börjar med lite bus och skoj. Vissa hundar älskar när vi börjar träna på balansdiskarna innan genomgången.

FRT HundFys ligger i en lugn lokal utan andra störningsmoment, det är bara du och din hund som är här. Vid ett första besök tittar jag på rörelser, känner igenom din hund samt behandlar med det som behövs. Det bästa är om din hund klarar av att ligga på sidan, men skulle det inte fungera så brukar det lösa sig så småningom.

Vid ditt första besök ingår det alltid friskvård- eller rehabiliteringsövningar. Vi går igenom alla övningar vid besöket så att du tryggt kan genomföra dem hemma.

Har du funderingar är du alltid välkommen till kostnadsfri rådgivning på telefon.