Humletvål ”Trevlig Tea Tree”

En trevlig  tvål med både humle och Tea Tree olja!

De som känner till Tea Tree känner även till den distinkta doften, och att den är ett måste i var mans husapotek. En universalolja, nu i parskap med en annan universalolja av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det! 

Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft.  Vi föreslår att du använder denna när du har hud eller hårbotten som kliar, ömmar eller är drabbad av tex svamp.

Utseendet på asken kan skilja något från bilden här på sidan.

Denna tvål rekommenderar vi både till människor och till djur med klåda . I båda fallen föreslår vi att håret/pälsen tvålas in och sköljs av två gånger direkt efter varandra.

Produkten är därmed registrerad för bruk Både för människor och för djur.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt Melaleuca Alternafolia Leaf Oil.

RECENSIONER:
”Härlig tvål m underbar doft, som både min man & jag använder på kropp & i hår! Irriterad hårbotten = ett minne blott. Mitt långa, torra, hår skiner! Praktiskt när man ska bort – bara en tvål till allt/för båda”

”Det enda, absolut ENDA, som lyckats få fart på mitt hopplösa hår.”

”Håret blir rent, mjukt o lätt att kamma ut. Löddrar snabbt så mycket drygt. Rekommenderas varmt!”

”Har använt tvålen till ansiktet, som är känsligt, ofta får utslag och rodnader. Den är toppen! Huden mår mycket bättre och är inte lika irriterad längre. Resultat över förväntan, faktiskt!”