Humletvål Ros-Marie

En fräsh, trygg doft som ingen ryggar för!  Bra för hårbotten då den ökar blodcirkulationen.

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper. Den kommer i en ask som kan återanvändas till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

Denna tvål rekommenderar vi både till människor och till djur med lite känsligare hårbotten. I båda fallen föreslår vi att håret/pälsen tvålas in och sköljs av två gånger direkt efter varandra.

Produkten är därmed registrerad för bruk Både för människor och för djur.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt eteriska oljor.

RECENSIONER:

”En tvål med god behaglig doft. Händerna känns inte alls så torra som med vanlig pump tvål, efter mycket tvättande en dag. Rekommenderar verkligen att våga prova.”

”Mångsidig tvål, med härlig doft! Perfekt i dessa tvätta-händerna-ofta-tider, för att slippa torra händer. Perfekt även till håret, som blir mjukt, blankt & doftar gott!”

”Jag tvättar håret med humletvålen Ros-Marie och avslutar med surskölj och mitt hår har fått mer glans och volym och håller sig rent längre. Mitt hår var tidigare uttorkat av tvättar med olika schampo.”

”Underbart härlig tvål! Doften är ljuvlig och man blir mjuk i både kropp och själv efter användandet”