HUMLE Rena smörjan Apelsini

HUMLE Rena smörjan  är en extra skyddande och vårdande smörja/salva. Främst avsedd för riktigt torra och nariga händer. I ett behändigt format är den lätt att ta med i fickan. 

Den är mycket dryg och sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, sålänge du  inte tar för mycket! Med doft av fruktig apelsin. Finns även i cederträ.

PASSAR: Alla hudtyper och hudområden. Används med fördel på nariga, spruckna hudområden. Väldigt dryg!

ANVÄNDNING: En mindre mängd arbetas in i huden. Passar extra bra för spruckna, torra och nariga händer, fötter och andra väderutsatta områden.

Ingredienser: Sheasmör, (Butyrospermum parkii butter) kokosolja (Cocos nucifera oil), mangosmör, (Mangifera indica), ricinolja, (Ricinus communis seed oil) E-vitamin (Tocopherol), äkta eteriska oljor och humleolja (Humulus Lupulus)

RECENSIONER:
”Jag har provat hur många produkter som helst för mina mycket torra händer och fötter, men nu har jag funnit produkten för mig: Rena smörjan Apelsin. Tack!”

”Den bästa handcreme jag någonsin använt! Gör underverk för torra händer! Kommer aldrig att köpa någon annan Ta bara lite och massera ordentligt Lite korning först men går snabbt in i huden som bli sametslen”

”Efter cellgiftsbehandlingar förändrades makens händer nått så fruktansvärt. Er fantastiska handsalva har gjort underverk. Den har gjort så gott så vi finner faktiskt inte ord. Trodde aldrig att hans händer kunde bli så fina igen. Tack tack”

 ”Fantastisk smörja, det inte andra testade produkter klarat av fixar ”rena smörjan” . Nariga händer är ett minne blott! Doftar dessutom underbart! Tack”