HUMLE – Raska tassar

Huden mellan tårna blir rödbrunfärgad och svampig ofta pga jästsvampen Malassezia pachydermatis. Andra orsaker som kan påverka problemhud under tassarna, armhålorna, vid mungiporna och på magen är födoämnesallergi och naturligt slitage i skog och mark, eller problem med tex vägsalt och asfaltsoljor. Genom att stötta hudens egna försvar kan vi förebygga uppkomst av dessa problem.

Med vår unika humleolja har vi hundprodukter som kan ta död på svamp, virus och bakterier och som tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapar en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning.

Humlen har goda egenskaper mot:

  • Svamp
  • Bakterier
  • Virus

Användning:
Raska tassar är en väldigt dryg salva, då den är helt utan vatten i sitt recept. 
Smörj in tassar och hudområden morgon och kväll i 7 dagar vid akut problem. Smörj därefter 1-2 gånger i veckan för att stärka huden och hålla problemen på avstånd.

Har du en hund som gärna slickar sig rekommenderar vi att ni vid smörjtillfället sätter en tratt på hunden, eller sätter på en strumpa över tassen i ca 20-30 minuter så den hinner sjunka in. 

HUMLE Raska Tassar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Ingredienser: ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.

RECENSIONER:
”Otroligt dryg och fin salva som luktar gott. Skönt att veta att det är det bästa för sin hunds tassar och hjälper mot det mesta. Varmt rekomenderad.”

”Vår dvärgschnauzer Fabian har haft stora problem med svamp mellan trampdynorna sedan några månader tillbaka – troligen en följd av en kraftig antibiotikakur. Som vi har kämpat! Olika salvor, antiseptika, puder, strumpor…. och ändå har den stackaren haft fruktansvärd klåda – dygnet runt. Igår smorde vi en gång på dagen (på den värsta tassen) och sedan samtliga tassar på kvällen och vilken lycka!!! För första gången på väldigt länge sov han hela natten utan att vakna och bita i tassarna! Och fram tills nu har han inte kliat en enda gång! Det är rena undret och vi är som sagt otroligt tacksamma för den fantastiska salvan!! Vi kommer att fortsätta använda den framgent.”

”Hej ! Min springer spaniel Jessie har jämt svamp under fram benen och under hakan. Dels för att hon älskar vatten och dels för att hon alltid är blöt av snö eller annat. Har provat det mesta men inget har hjälpt förrutom denna salva. Helt underbart bra. Dessutom perfekt för trampdynorna. Rekommenderas varmt”

”Fantastisk produkt! Vi har använt ”raska tassar” på vår Beagle Astor efter jakt då det blev lite sårigt och irriterat. Efter några smörjningar försvann det röda och såriga! Så glad att jag upptäckte HUMLEs fantastiska salva”