HUMLE – Holy horses

Mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem- This too shall pass!

Vi har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med våra erfarenheter av våra tidigare produkter och vår humleolja. Resultatet är en salva utöver det vanliga!” – HUMLE från Kalvshed

HUMLE Holy horses är en salva som kan användas till de flesta hudproblem, vid sår, ärrbildning, svamp och hudinfektioner. Många har märkt att salvan även kan vara lokalt klådstillande. I dessa årstider lider många hästar och hästägare av mugg, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar  trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor  i hyn.

Användning:
Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Behandla det akuta problemområdet 1-2 ggr per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 gg/v).

HUMLE Holy horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Ingredienser: ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.

Karens tävling: https://www.butik.kalvsved.se/for-hast/humle-holy-horses