Fysträna din hund i hemmamiljö, grund – online

I denna online kurs kommer du att få lära dig hur du enkelt kan fysträna din hund i hemmamiljö. ALLA kan vara med i denna kurs, upplägget bygger på att vi använder de saker som finns inomhus i allas hem.

De olika utmaningar är inom styrka, rörelse, kroppskontroll och balans.

ALLA hundar kan vara med oavsett ålder och förkunskaper. Allt du behöver är ett glatt humör, tålamod, gott godis eller en rolig leksak.

Under fyra söndagar med start den 3 oktober kommer jag att lägga ut övningar/utmaningar i en sluten Facebook grupp. Du har sedan hela veckan på dig att träna innan nya utmaningar släpps. Det kommer inte att vara några livesändningar så du kan ta del av materialet när du själv har tid. Kursen sträcker sig över fem veckor och du bestämmer själv när du vill träna under dessa veckor.

Datum:
3 oktober – Del 1
10 oktober – Del 2
17 oktober – Del 3
24 oktober – Del 4

I Facebook gruppen kan alla deltagare lägga upp foton eller videoklipp på hur det går i träningen samt peppa och ge varandra inspiration.
I gruppen kan ni be om hjälp ifall nu kör fast och jag kommer att ge feedback på träning som läggs upp.

Anmälan: skicka ett epost till info@frthundfys.se innehållande följande information: Ditt namn, din hunds namn, ras och ålder.

Feedback från tidigare deltagare:

Jag är så nöjd med kursen! Den har gett mig precis det jag önskade: inspiration och tips samt konkreta övningar som inte kräver massa material och plats🤩Tydliga instruktioner i form av videos, snabb och utvecklande feedback på mina filmer. Kommer helt klart fortsätta med kurs nummer 2😃

Emma Sjödin

Det har varit toppen att få dessa övningar! Bra upplägg med fina filmer! Uppskattar att du tänker på både stor och liten hund. Har gått en del kurser där inte alltid lilla hunden tas med i tanken.

Maria Sparretun

Jag tycker att det har varit toppenbra! Snabb och bra feedback på de filmer jag lagt upp, vilket ju gör att en fördjupar kunskaperna. Känns bra att en får feedback så en inte gör övningen på fel sätt. Bra och enkla övningar som en kan göra hemma är ju bra för att det också faktiskt skall bli av. Tycker att jag lärt mig en hel del. Tack för fin kurs!

Sofia Ekström

Jag tycker att det har varit toppen!
Bra och enkla övningar, bra variation. bra info om övningarna, vad de ”gör” /stärker.
Har gett ny träningsinspiration, absolut.
Tack! 👍🤩

Helena Florin