Fysträna din hund i hemmamiljö, fortsättning – online

I denna fortsättningskurs kommer övningarna att bli tuffare samt mer pulshöjande. Det kommer att bli balans, koordination, styrka och intervallövningar. Vi kommer att bygga på och utöka några av de övningar som var med i grundkursen, samt gå igenom helt nya. Övningarna kommer att utföras både inomhus och utomhus.

Kursen är främst designad för friska hundar över 1år (vuxit klart), men självklart kan alla vara med. Det ni får tänka på är att anpassa tempo samt svårighetsgrad för de som är lite yngre, seniorer eller om din hund skulle ha någon diagnos.

Precis som i grundkursen kommer ni kunna använda det material som ni har hemma, men det kommer även finnas möjlighet att utföra övningarna med exv. balansbollar och cavalettihinder.

Kursen sträcker sig över fyra veckor och du bestämmer själv när du vill träna under dessa veckor.

Under fyra söndagar kommer jag att lägga ut övningar i en sluten Facebook grupp. Du har sedan hela veckan på dig att träna innan nya övningar släpps.

I Facebook gruppen kan alla deltagare lägga upp foton eller videoklipp på hur det går i träningen samt peppa och ge varandra inspiration.

Självklart kommer ni även att få feedback av mig på det ni lägger upp.


Anmälan: skicka ett e-post till info@frthundfys.se innehållande följande information:
Ditt namn, din hunds namn, ras och ålder.