Fysträna din hund i hemmamiljö, avancerad – online

Övningarna i denna kurs är tuffare och mer pulshöjande än i grundkursen. Den innhåller balans, koordination, styrka och intervallövningar. Övningarna kommer att utföras både inomhus och utomhus.

Kursen är främst designad för friska hundar över 1år (vuxit klart), men självklart kan alla vara med. Det ni får tänka på är att anpassa tempo samt svårighetsgrad för de som är lite yngre, seniorer eller om din hund skulle ha någon diagnos.

Precis som i grundkursen kommer ni kunna använda det material som ni har hemma, men det kommer även finnas möjlighet att utföra övningarna med exv. balansbollar och cavalettihinder.

Under fyra söndagar med start den 14 november kommer jag att lägga ut övningar/utmaningar i en sluten Facebook grupp. Du har sedan hela veckan på dig att träna innan nya utmaningar släpps. Det kommer inte att vara några livesändningar så du kan ta del av materialet när du själv har tid. Kursen sträcker sig över fem veckor och du bestämmer själv när du vill träna under dessa veckor.

Datum:
14 november– Del 1
21 november– Del 2
28 november– Del 3
5 december – Del 4

I Facebook gruppen kan alla deltagare lägga upp foton eller videoklipp på hur det går i träningen samt peppa och ge varandra inspiration. I gruppen kan ni be om hjälp ifall nu kör fast och jag kommer att ge feedback på all träning som läggs upp.

Anmälan: skicka ett epost till info@frthundfys.se innehållande följande information: Ditt namn, din adress, din hunds namn, ras och ålder.

Pris: 450kr

Rekommenderade förkunskaper: Att ni har gått grundkursen alternativt att ni är vana att träna olika fysiska moment med er hund.

Feedback från tidigare deltagare

Dexter och jag tackar också för kursen! 😃
Kluriga övningar som har varit svåra. Vi har en del att jobba på för att få de att flyta och inte bara göras när det finns godismagnet 🧲 🍭 🐶
Tack, trevlig sommar allihop 😃🌼☀️

Caroline Lausmaa

Kanon kul kurs, nu har vi många olika övningar att jobba vidare med. Ha en skön sommar!

Susann Gunnarsson

Vi är helnöjda kursen! Nu har vi lite att träna vidare på! Glad sommar!

Margaretha Forsaeus

Tack för bra kurs med härliga övningar och tydliga instruktioner! Jag är usel på att filma och Nisse stundtals skeptisk till vissa övningar, men vi kämpar på!

Kerstin Thuresson

Lika nöjd med den här kursen som jag var med föregående kurs🤩 Många bra övningar och vi har börjat ta in dem på våra promenader också, superkul!
Jag är klart intresserad av att gå kommande kurser också🤗

Emma Sjödin